home
uit je kruin!
- recensies
boek RHP
- recensies RHP
workshops
zebrarups
volwassenen
kinderen
feestjes
natuurbeleving
nooit genoeg
links
gastenboek
contact

Gastenboek


Een berichtje achterlaten kan hier. Wil je persoonlijk iets meedelen? Gebruik dan de contactpagina.

Naam:
Tekst:
 

Laatste eerst:

Op 31 Oktober 2022, heeft Willem het volgende toegevoegd:

De bomenworkshop op het bushcraftweekend/ The Great Wilderness Adventure weekend werd gewoon een feestje waarvan je met nieuwe ideeën vervuld terug het bos in gaat. Je leert er gewoon "bomen over bomen". Bedankt Jeanette!

Op 14 April 2022, heeft Marieke het volgende toegevoegd:

Het was nog erg koud toen we het bomenweekend in Holten deden. Met muts en handschoenen hebben we plantjes geplukt, bladeren geproefd en knoppen gekauwd. De zon, de sneeuw en het vroege opstaan maakten de sfeer heel magisch. Jeanette heeft ons met bomen leren verbinden op een praktische en speelse manier en haar kennis over ons uitgestrooid. Haar enthousiasme en persoonlijke benadering maakte dat we ons niet alleen met de bomen en planten maar ook met elkaar verbonden. Ik raad het iedereen aan!

Op 26 September 2021, heeft Martijn Dikken het volgende toegevoegd:

Speciaal ben ik voor de derde x meegegaan op een wildpluk/kook excursie met Jeanette. Deze keer bij Bosbeleving te Holten, wat bij mij in de buurt is. Ik kende Jeanette van Bushcraft weekenden in 2009 en 2011. Daar genoot ik al van de expertise in combinatie met humor en leuke anecdotes rondom een plantje.. De historie van Romeinen die hier marcheerden met Bijvoet tussen de tenen als pijnverlichting..tot het bloed in het zaad vd ST Janskruid...wat nog doet herinneren aan zijn dood en de geperforeerde blaadjes aan de vele steken waarmee hij zijn dood vond.. Erg leuk en leerzaam allemaal en bovenal smakelijk.

Op 30 Augustus 2021, heeft Mechtild Sterk het volgende toegevoegd:

Wat een heerlijk mens ben je. Veel geleerd en leuk gebruikt daarna. Ik drink alleen nog maar zelf gemaakte thee.

Op 26 November 2019, heeft Leanne Hasselaar het volgende toegevoegd:

Bedankt Jeanette voor de praktijkdag "Uit je kruin"! Het was inspirerend, leerzaam en vooral erg leuk om samen te oefenen hoe je jouw activiteiten kan gebruiken om kinderen van alle leeftijden enthousiast te maken voor de natuur.

Op 25 November 2019, heeft Gerjan Ananias het volgende toegevoegd:

23 november een dag op stap geweest met Jeanette voor een praktijkdag "Uit je kruin". Hele leuke oefeningen. Fantastisch hoe op een relatief eenvoudige manier oefeningen voor alle leeftijden je weer in contact brengen met de natuur. Met een goed gevoel voor plezier. Aanrader!

Op 28 Februari 2019, heeft Mariette Elshoud IVN Leiden het volgende toegevoegd:

Hoi Jeannette, Ik stond meteen midden in het bos toen ik je nieuwe boek - Uit je Kruin- opensloeg. Elke bladzij is n feestje, vol nieuwe ideetjes voor speelse bosbezigheidjes vaak met n educatief randje, maar altijd omdat in het bos gewoon alles voor je klaarligt om alle zintuigen te prikkelen en in beweging te komen! Een superaanrader voor iedereen die met groepen jong en/of oud het bos wil ontdekken. Samen met -Rupsen horen poepen- heb ik nu een schatkist vol natuurbeleving!

Op 19 Mei 2018, heeft Karin Vlietstra het volgende toegevoegd:

Heel leuk. Lang geleden dat ik met zoveel plezier zoveel geleerd heb :-)

(Workshop diersporen in de stad voor begeleiders van de Wilde Stad - maart 2018).

Op 06 November 2017, heeft Marlieke het volgende toegevoegd:

Hoi Jeanette,
Wat een leuk middag heb ik gehad op Haps. Eerst gingen we een spel doen: we moesten ons gedragen als eekhoorntjes en 6 �eikeltjes� verstoppen. Nu lijkt dat heel simpel, maar als snel bleek dat er verschillende tactieken waren want daarna moesten we eikeltjes gaan zoeken (van jezelf of van je mede-eekhoorns). Ik zal de afloop niet verklappen, maar het was heel leuk, ook voor volwassenen! Ik ga dit zeker zelf nog eens een keer doen. Daarna gingen we paddenstoelen zoeken Bij elke paddenstoel wist Jeannet wel een leuk weetje te vertellen, over de naam of hoe je hem kan herkennen, van die hele praktische dingen die je kan onthouden. Jeanet bedankt!

Op 24 Juli 2016, heeft Jan Stolwijk het volgende toegevoegd:

Dag Jeanette,
Via een training van jou in de opleiding voor natuurgids bij het IVN Hellendoorn Nijverdal een bijzondere leerzame dag beleefd om met eenvoudige spelelementen kinderen ,maar ook volwassenen op een verrassende manier natuur te laten beleven.
Door toeval kwamen we elkaar weer tegen in Apeldoorn bij de workshop Flow Learning en ook daar heb ik met jou samen een voor mij leerzame ervaring gedeeld. Bedankt hiervoor.

Op 20 Juli 2016, heeft Petra ten Dam het volgende toegevoegd:

Dag Jeanette,
Via het IVN Nijverdal-Hellendoorn een Workshop Kinderactiviteiten training van jou gehad.
Het was een leuke en leerzame dag.
Je hebt ons laten zien hoe je kinderen een natuurbeleving aan kunt bieden.
Ik heb veel leuke idee�n opgedaan.
Groeten, Petra

Op 15 Juli 2016, heeft Anja Wolfkamp het volgende toegevoegd:

Dag Jeanette
Wat een leuke dag hebben we gehad, hoe jij ons de natuur heb laten beleven. Via de IVN Nijverdal Hellendoorn was dit een leerzame dag om zowel met de kinderen als de volwassen de Natuur in te trekken. Nogmaals hartelijk dank Groetjes Anja

Op 05 Oktober 2014, heeft margreet dekker het volgende toegevoegd:

23- 9-2014. Een afsluitende middag met Jeanette, waarin we veel idee�n hebben opgedaan, door opdrachten te moeten bedenken voor jongere en oudere kinderen, midden in de natuur. Was verrast door de leuke vondsten,
aangevuld met weer 10tallen idee�n van Jeanette. Zij laat zien hoe je onderwerp/thema kunt verbinden via activiteiten.
Heel motiverend en inspirerend.
Jeanette, bedankt

Op 24 September 2014, heeft Reina van Noord. het volgende toegevoegd:

Hallo Jeanette,
Een leuke en leerzame training.
Veel kennis opgedaan over natuurbeleving met kinderen.
Bedankt.

Op 08 Mei 2014, heeft lars het volgende toegevoegd:

Ik heb een heel leuk kinderfeestje gehad. We hebben bomen gegeten,en een katapult gemaakt .En we hebben
vuur gemaakt. Het super
groetjes van lars

Op 19 November 2013, heeft Marjon Postma het volgende toegevoegd:

Afgelopen zaterdag een zeer inspirerende ochtend gehad op het Hof van Espelo. Leuke en leerzame natuuractiviteiten beleefd. We kunnen weer een tijdje vooruit met de opgedane ervaringen. Dank voor de inspirerende ochtend.

Op 05 November 2013, heeft Gery van Beek het volgende toegevoegd:

Bedankt voor je leuke en leerzame wandeling over eetbare (�n niet eetbare) paddenstoelen tijdens het bushcraftweekend in oktober. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en je prettige manier van vertellen, met leuke anekdotes, zorgt ervoor dat iedereen van begin tot eind geboeid blijft! Veel bekeken, geroken en zelfs wat geproefd. Ik heb van de wandeling genoten!

Op 03 Juni 2013, heeft Marjan Wagenaar, Landschap Overijssel het volgende toegevoegd:

Vorig jaar zaten een paar mensen, waaronder ikzelf, bij elkaar te mijmeren. Wat zou het toch mooi zijn als alle kinderen uit Enschede zelf zouden ervaren hoe mooi en fijn de natuur is?! We bedachten dat we graag een cursus wilden aanbieden aan vrijwilligers, die met kinderen natuur&landschap op een nieuwe manier gingen ontdekken. En zo'n cursus is er gekomen!

Jeanette, bedankt voor de inspirerende en praktische manier waarop je ons en de andere deelnemers hebt laten zien hoe je kinderen een natuurbeleving aan kunt bieden. Dieren imiteren, je neus, ogen en evenwicht uitdagen; je eigen voelsprieten eens op de proef stellen... De mogelijkheden bleken eindeloos, mede dankzij het uitdrukkelijk beroep op onze eigen fantasie die je daarbij deed.

We hebben heerlijk genoten en zijn heel tevreden over het resultaat van de training!

Op 16 April 2013, heeft Jan Willem Visschers het volgende toegevoegd:

Voor onze cursusleidster:
"Beleef de natuur, geniet van haar leuke pet,
Aarzel niet, maar ga op pad met Jeannet!"

Wat is het leuk om onder je enthousiaste leiding de natuur in te gaan en te ontdekken welke zintuigen daar niet allemaal geprikkeld en aangesproken worden!
In vele werkvormen beleefden we met elkaar, ondanks kou en regen, prachtige momenten. Veel ervaringen en kennis aldus opgedaan, lenen zich voor gebruik door mij als ik met kinderen in de natuur ben. Hartelijke dank voor je deskundigheid en je leuke persoonlijke manier van omgaan met ons. Mijn voorspraak heb je!
P.S. Prachtig boek ook, schreef je!

Op 12 Oktober 2012, heeft Peter de Wit het volgende toegevoegd:

Hoi Jeanette,

Ik vond het een zeer leuke en leerzame ervaring om met jou naar eetbare planten en paddestoelen te zoeken en het verhaal achter de plant of paddestoel te horen. ook de lunch met een keur aan planten en paddestoelen was overheerlijk.
Leuke samenstelling van de groep, heb weer fijne mensen leren kennen welke ik hopelijk in de toekomst nog wel eens tegenkom gezien onze gezamelijke interesses.
Ook jouw boek is zeer inspirerend en ga ik zeker in mijn werk gebruiken als inspirerende informatiebron!

Op 03 Oktober 2012, heeft Rody Klop het volgende toegevoegd:

Ik ga vaker mee op excursies en vind Jeanette een zeer open en prettige wijze de excursie leiden. Genoeg tijd voor vragen en antwoorden. Ook verteld ze vaak het verhaal achter de boom, dier en/of plant. Een methode die leuk, leerzaam en goed werkt !

Op 18 April 2012, heeft Peter Kruijt het volgende toegevoegd:

Inspirerende middag als aspirant natuurgids was dat gisteren Jeanette de workshop natuurbeleving in de Heemtuin in Muntendam. Voelen, proeven, horen en zien geef jij een extra dimensie. Ik noem dat een kadootje die ik straks aan anderen hoop door te geven.

Op 06 Maart 2012, heeft Linde de Leeuw het volgende toegevoegd:

Heey,

De site ziet er echt heel leuk uit!
Ben trots op je!
Bedankt voor alles.
X. Linde

Op 27 November 2011, heeft alex het volgende toegevoegd:

dank voor de leuke workshop op het bushcraftweekend

Op 03 April 2011, heeft Nellyvan Heugten Bed&Breakfast,www.peelhoes.nl het volgende toegevoegd:

Hallo Jeanette,Wat een geweldig leuk boek,met zo veel tips en iedeeen! Je gaat er zelf ook weer verder mee,werkt heel inspirerend .Ik ben er heel blij mee ,een aanrader voor iedereen die met kinderen werkt !Bedankt voor de leuke en zinvolle dag! Heel veel groeten Nelly en Jan van Heugten

Op 09 December 2010, heeft Mariken t'Sas het volgende toegevoegd:

Ik heb je boek ontvangen, ben heel enthousiast, wij organiseren natuurbelevingvakanties op Br�nazet in de Allier (Auvergne) in Frankrijk waarbij wij ons laten inspireren door onder anderen jouw boek. Kijk maar eens op http://brenazet.nl/?cat=207 Hartelijke groeten, Mariken t'Sas en Ron Huibers, Br�nazet Frankrijk

Op 16 Oktober 2010, heeft Jeroen het volgende toegevoegd:

Hey Jeanette! Ik zie aardig wat nieuwe toevoegingen weer, jullie zitten niet stil! Mooi hoor.

Op 24 September 2010, heeft Charel van Dijk het volgende toegevoegd:

Hoi Jeanette,

Nieuwsgierig geworden tijdens de dagen wandelen in het mooie Fries Drentse Wolden naar wat je allemaal doet met Zebrarups.

Dacht even dat het interessant zou zijn om de websites van ons te linken (de mijne is www.wandelenindeventer.nl), maar jij hebt toch wel een ander thema...

Groeten Charel

Op 31 Augustus 2010, heeft Tom Doeven het volgende toegevoegd:

Super leuk dat je dit allemaal doet! echt, mijn complimenten. Ik kom er net echter dat je zelfs op radio 1 bent geweest! Een heel leuk boek en een hele leuke site!
nog heeeel veel suc6 met de rest wat nog gaat komen..

Op 13 Augustus 2010, heeft je schoonste schoonzus het volgende toegevoegd:

Jeanette, ik ben trots op je, trots op je site en trots op je boek, wat een prestatie. Je schoonste SCHOONZUS

Op 13 Augustus 2010, heeft marijke drenth het volgende toegevoegd:

Goed boek, overzichtelijk, mooie lay out, vooral practisch, je kunt er als leerkracht, gastouder of als "gewoon"mens direct mee aan de slag. Vooral door de practische indeling, dit is nu echt een practische natuurbelevingsgids. Ik ga dit boek aanbevelen bij al mijn ouders, vrienden en bekenden die al dan niets met kinderen doen. Ga me voornemen om teminste 1x per maand mezelf mee uit te nemen om eens lekker vies te worden!!!!!!

Op 12 Augustus 2010, heeft Margo Huggers het volgende toegevoegd:

Ik vind je boek heel mooi. Het ziet er uiterlijk mooi uit en is overzichtelijk. Leuke concrete idee�n, dus erg bruikbaar voor wie werkvormen zoekt.

Op 09 Augustus 2010, heeft Pascal het volgende toegevoegd:

Mooie website. Ben erg benieuwd naar je boek!

Op 19 Juli 2010, heeft omajootjecadootje het volgende toegevoegd:

wate een prachtige website! Mijn complimenten!. Ik zet ook een link op mijn website

Op 16 Juli 2010, heeft Jakkes het volgende toegevoegd:

ja, alles doet het en het ziet er goed uit

Op 15 Juli 2010, heeft WildWatcher het volgende toegevoegd:

Vanavond met jullie ree�n kijken... Ik heb er veel zin in!

bewerk pagina