home
uit je kruin!
- recensies
- workshops
boek RHP
- recensies RHP
zebrarups
volwassenen
kinderen
feestjes
natuurbeleving
nooit genoeg
links
gastenboek
contact

Workshops Uit je kruin!

Workshop Uit je kruin!

Kom kennismaken met de natuurbelevingsactiviteiten uit het Bomenboek Uit je kruin! Voor iedereen die graag met kleine, grote kinderen of met volwassenen boombeleving wil doen. Op verzoek en op maat.

Tijdens de workshop gaan we lekker buiten aan de slag met de activiteiten uit het boek. Zelf uitproberen, je krijgt tips voor het begeleiden en we wisselen ervaringen uit.

Praktijkdag 'Uit je kruin!', 23 november 2019, Deventer

Het boek Uit je kruin! beschrijft 52 activiteiten met en rond bomen. Hoe pak je dit als begeleider aan? Hoe bouw je een prettige sfeer op zodat deelnemers (groot en klein) zin hebben om mee te doen? We gaan buiten ervaren, delen, vragen, randvoorwaarden leren en genieten. De nadruk zal liggen op herfst- en winteractiviteiten.

Alle leeftijdsgroepen (4-6 jaar,6-10 jaar en 16+) komen aan bod. Maar de deelnemers bepalen welke doelgroep de nadruk krijgt. Tussen de middag nemen we rustig de tijd om te eten. De lunch is biologisch inclusief een warme soep. Deelnemers kunnen tegen een kortingsprijs van € 10 (i.p.v. € 14,50) Uit je kruin! kopen. De organisatie van bibliotheken Biblion over het boek: "Speels, grappig en inspirerend boek dat zeer geschikt is om vorm te geven aan natuurbeleving. Voor o.a. scholen, opvoeders en natuurgidsen".

  • Datum: zaterdag 23 November
  • Tijd: van 9.30- 16.00 uur
  • Plaats: De Ulebelt, Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer
  • Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12
  • Kosten: 75,- Euro inclusief koffie/thee en biologische lunch
  • Opgave: Via de Ulebelt
bewerk pagina