home
uit je kruin!
- recensies
boek RHP
- recensies RHP
workshops
zebrarups
volwassenen
kinderen
feestjes
natuurbeleving
nooit genoeg
links
gastenboek
contact

Workshops!

Bikken, Bosbaden en Begrazen op 30-9 en 1-10

Wij bundelen onze krachten. Martijn van Bikken met Dikken, natuurkracht coach Pascal en grootgrazer Jeanette organiseren een 2-daagse op natuurcamping Twilhaar. We gaan in een rustig tempo koken met the Dutch Oven. Gezelligheid en smaak staan voorop. Ter voorbereiding lopen we de Sallandse Heuvelrug op en trekken al grazend en eetbare planten verzamelend over bos en veld. Bij het ochtendgloren gaan we het bos in om het bomenleven en de natuur ten volle te ervaren; we nemen “een bad” in het bos. We kijken naar diersporen en komen misschien de veroorzakers tegen zoals spechten, reeën en dassen of we maken een mooie halsketting met materialen uit het bos. Even helemaal eruit, slapen in je eigen tentje, buiten koken en een flinke duik de natuur in!

  • Start: vrijdag 30/9 vanaf 15.00 uur installeren op de camping, opening om 16.00 uur
  • Einde zaterdag 1/10 om 16.00 uu
  • Plaats: op Natuurkampeerterrein Twilhaar, Almeloseweg 3A, 7448 RM Haarle
  • NB Maximaal 8 deelnemers vanaf 14 jaar
  • Kosten: 125 (inclusief kampeerplek, eten en drinken, workshops en je krijgt een zinvolle goodie-bag met bushcraftartikelen)


Door wie?
Martijn Dikken is allround bushcrafter en kookt het liefst graag met groepen in de Dutch Oven. Zijn begeleiding staat garant voor gezelligheid.
Pascal van Rees is gefascineerd door bomen, is gediplomeerd bosbader en neemt je mee op pad om je plek in de natuur te ervaren. Bovendien maakt hij prachtige kettingen!
Jeanette Boogmans houdt van alles wat kruipt, of vliegt. Ze graast graag in de natuur en vindt het mooi om anderen te leren welke planten en paddenstoelen eetbaar zijn.

Opgave
Martijn Dikken

bewerk pagina